logo

dichterbij dan ooit (deel 1)

dichterbij dan ooit (deel 1)

Soms wil ik opeens weer schaamhaar.
Dan wil ik terug naar dat moment van vroeger.
Toen ik nog geen notie had van hoe dat nou moest, je kutje scheren, en wat ik daarin aantrekkelijk vond, laat staan wat een man er van dacht en waarom eigenlijk?
Ik wil dan terug naar die momenten dat ik met mijn hand in mijn slipje ging en mezelf vingerde of eigenlijk kan ik beter zeggen, mezelf leerde vingeren.
Het is immers een heel proces, jezelf leren kennen, op alle mogelijke manieren. Ik heb ook gemerkt dat je wat jezelf betreft nooit uitgeleerd bent. En dat is goed.
Maar even terug. Naar schaamhaar.
Het gevoel wat ik krijg als ik met mijn hand in mijn slipje ga, dat is op een of andere manier zo lekker, als ik dan tegelijkertijd die haartjes voel. Het roept bij mij allerlei geile ideeën op, zeker als ik me voorstel dat het jouw hand is in mijn slipje.
Dus, alhoewel ik alles altijd keurig netjes bijhoud en mezelf de zogenaamde ‘art of shaving’ heb aangeleerd en ook heb verfijnd in de loop der jaren, soms, heel soms, vertel ik jou dat ik schaamhaar heb. Dat ik het opnieuw heb laten groeien. En dan peil ik jouw reactie.
Jij reageert van boven tot onder precies zoals ik hoopte.
Dat geeft mij moed om je de volgende vraag te stellen, iets wat sinds lang lange tijd een fantasie van mij is. Ben je er klaar voor? Komt ie:
wil je mijn kutje scheren?
Je beantwoordt mijn vraag met je prachtlach, pretogen en een stijve. Beter kan niet.
Mezelf door jou laten scheren is niet alleen geil, vind ik, maar het symboliseert voor mij ook vertrouwen, loslaten, totale overgave, mogen, mezelf durven zijn en overgeven aan jou. Heel wat dus als je het zo bekijkt. Ik wil echter niet dat dit de druk die jij eventueel voelt om het goed te doen, verhoogt.
Ik wil dat je, net als ik, jezelf bent, dat je ontspant en dat je ook durft en vertrouwt en doet. Ik geloof in jou en ik geloof dat je dit kunt.
In aanvang zijn we ietwat lacherig en onzeker, maar dan neemt concentratie en ja, ook geilheid, het over. We zijn beiden naakt en ik zie en voel het effect van deze scheer sessie. Bij jou en bij mij.
Ik houd van jouw sensitiviteit, je nauwgezetheid, je streven naar perfectie, je zorgzaamheid. In alles wat je doet. Het komt tijdens het scheren van mijn kutje allemaal tezamen, hoe mooi is dat.
Terwijl je pik steeds harder word en ik je voorvocht zie en ruik en proef, ga jij verder met je taak. Wat is dit intens. Het lukt me haast niet om niet te kronkelen van geilheid of je pik aan te raken, maar je bent streng en je zegt dat het moet, dus ik luister. Naar jou.
Ik kijk hoe je voorzichtig bent, maar ook hoe doelgericht je te werk gaat.
Je laat niets onberoerd, geen haartje, maar evenmin mijn hart.
Als je klaar bent, zie ik het resultaat. Er mist een klein hoekje en hier en daar zie ik toch nog een eigenwijs haartje. Maar dat geeft niets. Waar dit daadwerkelijk over gaat, gaat zoveel dieper dan dat. Jij begrijpt dat als geen ander. Jij begrijpt mij als geen ander.
Jij en ik, liefde, wij,
wij zijn klaar voor een volgende stap.
(wordt vervolgd)

N/A

Alle illustraties door Puck Rietveld

Comments are closed.