logo

op grote hoogte

op grote hoogte

Het begint terwijl we staan te wachten bij de paspoortcontrole.
Heimelijke blikken over en weer.
Nieuwsgierig, kijkend, alles opnemend.
Ik zie een heerlijke man.
Goeie kop en dito lijf.
Stoute blik, gesoigneerde kleding.
Ik vraag me af wat jij van mij vindt en hoe je mij ziet, nu, hier, in deze wachtende rij van vrolijkheid, reizen is leuk.
Voor mij is het een business trip. Ik draag een strakke kokerrok met een zijden bloesje, hoge hakken, rode lippen, zakelijk doch sexy. Dress to impress.
Gedurende het hele tax free shopping gebeuren, raak ik je even kwijt, maar niet voor lang, want precies als ik wil boarden, vind ik je weer en jij mij en hoe. Jouw blik…ik voel je, ik voel mijn clitoris tintelen als ik naar je kijk en jij kijkt terug, wellustig.
Eenmaal aan boord is het haast grappig om te merken hoe alles ‘klopt’ en hoe we een soort naar elkaar ‘gestuurd’ lijken te zijn. We zitten beiden vooraan, extra beenruimte, extra alles zul je bedoelen.
Ik ben trouwens vergeten te vertellen dat ik geen slipje draag, dat doe ik nooit als ik een hele strakke kokerrok draag, hou ik niet van. Dus nu weet je het. Ik draag geen ondergoed.
Verandert dat de zaak? Misschien, al blijft de uitkomst hetzelfde.
Het vele kijken en haast geil smachten naar elkaar, heeft jou een keiharde pik bezorgd. Ik zie het. En ik voel het. Ik open mijn benen en laat je mijn kutje zien, heel vluchtig, want stel je voor, ik geef je een knipoogje, lach mijn sprankelende lach en hou mijn blik op oneindig. Nou ja, oneindig, einde van het gangpad, van dit vliegtuig. En omdat we vooraan zitten, is dat vlakbij. Hoe leuk wil je het hebben?
Jij begrijpt het. Ik wist het.
We geilen elkaar verder op, door te verzitten, wat meer te laten zien, benen open, benen dicht, vingers die er langs gaan, ruiken, proeven, kijken, zwijgen, langs mijn lippen likken, jij de jouwe, je pik die uit je broek wil, ik die dat zie.
Het is wachten tot het juiste moment daar is. En als dat gebeurt, lukt alles.
Eenmaal in het toilet hebben we niet heel veel tijd.
Jij laat mij leiden.
Ik kies ervoor om je pik te pijpen, terwijl ik mezelf klaarvinger.
Gulzig neem ik je in mijn mond, diep, intens en goed, ik vergeet je eikel niet en werk je langzaam, maar zeker af. Ik hou van warm zaad in mijn mond, je proeft zo goed.
Ik breng mezelf ook daar, op grote hoogte, op grote hoogte.
Met een blos op mijn wangen en jouw glimlach van oor tot oor, terug in onze stoelen.
Het is een korte vlucht en voor het we het weten, zet de piloot de landing in. We dalen, maar dat betreft niet onze stemming.
Lachend wisselen we dit keer geen blikken, maar visitekaartjes uit.
Ik ga je niet bellen en ik weet jij mij ook niet.
Dit was goed en geil en precies zoals het hoorde.
Nu over tot de orde van de dag en mijn plan de campagne.
Hoi Parijs, ik ben er.

(wordt vervolgd)

N/A

Alle illustraties door Puck Rietveld

Comments are closed.