logo

résumé

résumé

Van mezelf bevredigen tot ik klaarkom, terwijl jij toekeek, met grote opgewonden ogen,
tot elkaar echt durven en mogen zien en spiegelen en op intense wijze opgeilen in die kapperszaak.

Van een regenachtige avond bij de voordeur van jouw kamer in dat sleazy motel waar ik jou, naakt voor je uit kruipend, shoes only, (mijn) alles liet zien, tot aan die perfecte kerstavond, waar alles klopte, inclusief jouw pik omdat ie zo hard was, omdat je mij voelde en op magistrale wijze liet komen, onder tafel, zonder dat iemand het zag.

Van kerst tot oud&nieuw waarin we het nieuwe jaar in gingen met z’n drieën en alles nat werd en dan bedoel ik op juiste wijze.

Na al dit fabelachtig moois, is er het besef dat er een heel nieuw jaar voor me ligt.

Met onbegrensde mogelijkheden.

Ik ben vol van ideeën, droom mooie wellustige dromen en in mijn hart zit een verlangen naar meer…jou.

Ik wens voor jou alles wat sprankelt, zacht is, maar ook tegelijkertijd heel hard is, mooi is, lief is, geil is en o zo spannend. Ik wens voor jou avontuur en ik hoop dit met jou te delen. Voor altijd of af en toe. Ik wil dat je weet en voelt dat alles goed is.

Ik wil dit jaar dieper en verder verlangen. Ik wil mijn dromen waarmaken in de meest ruime zin van het woord.

Ik wil dichterbij. Jou.

De tijd is nu.

Happy 2018.

N/A

Alle illustraties door Puck Rietveld

Comments are closed.